Cateva lucruri mai putin stiute despre participarea profilor la AWG

Un preambul pentru AWG v6. Distractie placuta in week-end!

 1. Echipa de la USO a promis ca va castiga toate concursurile fara sa foloseasca mouse-ul. Nu esti un utilizator serios daca nu poti juca CS in linia de comanda a fost auzit spunand unul din titularii de curs.
 2. Razvan Rughinis este liderul echipei de Starcraft a profilor. Stilul sau pacifist il face sa reziste cel mai mult in joc. Recordul sau de aproape 12 minute s-a finalizat cu durerosul strigat “Nuuuu, mai aveam putin si iesea battlecruiserul”
 3. Razvan Deaconescu este considerat marea speranta a echipei de Starcraft. Mare fan al zergilor, prefera mutele din Starcraft 1. Credem ca acest lucru se datoreaza numelui, RD nedorind nici in joc elemente care sa vorbeasca mai mult decat el.
 4. Vlad Posea a aparat onoarea profilor la Fifa reusind performanta de a inscrie 1 gol in 3 meciuri. Adversarul ghinionist avea restanta la programare. Coincidenta?
 5. Dan Tudose vine la AWG cu pistoalele de lipit. “Nu stii niciodata cand este nevoie sa lipim un tranzistor pe vreo placa de baza, de fiecare data cand vad un ecran albastru mi se umple inima de speranta”
 6. Conducerea politehnicii apare la AWG o data la 4 ani. Nu s-a stabilit daca periodicitatea este data de anul bisect sau de cel electoral.
 7. Un tanar si popular asistent a fost auzit spunand “Seara AWG este cea mai frumoasa seara din an pentru mine. Este seara cu cel mai mare numar de studente singure in cluburile din regie”
 8. In urma unui sondaj s-a constatat ca toti profii au preferat sa participe la AWG decat la Cupa Regiei la Fotbal. Motivul principal: “La AWG suntem impuscati, se arunca cu fulgere, suntem cotropiti de zergi si de hidre dar ramanem cu picioarele intacte”
 9. Daniel Rosner are interdictie de la politia rutiera de a juca NFS.  Rugam studentii sa-l supravegheze cu atentie.

 

Advertisements

2 responses to “Cateva lucruri mai putin stiute despre participarea profilor la AWG

 1. Foarte tare. Mai trebuia 1 ca să fie 10 așa cum ne-am obișnuit :))

 2. 10. Organizatorii au refuzat cererea lui RD de a face si un mic karaoke. “Nu ne lasa conducerea. A explodat rata abandonului scolar dupa ultimul karaoke. Jumatate din cei care l-au ascultat pe Razvan cantand Like a virgin se pregatesc asiduu pentru Vocea Romaniei convinsi ca au sanse mari si cealalta jumatate a disparut prin insulite fara net din Oceanul Indian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s